como efetuar soma de raizes carisoprodol soma soma casi angeles off

como calcular a soma dos angulos internos de um poligono irregular generic soma a soma dos angulos internos de um poligono é 100

soma vs soa buy soma soma dos 1000 primeiros numeros

efficacy and safety of tramadol hcl tramadol 50 mg qual o generico do tramadol

is tramadol an effective painkiller buy tramadol online no prescription overnight dextromethorphan and tramadol

RÓLUNK JOGI TEVÉKENYSÉGEINK SZEKTOROK KAPCSOLAT

+36 20 962 52 35

Facebook

Linkedin

Autóipar

A gépjárműipari ágazat valamennyi elemét átfogó szolgáltatásokat biztosítunk, a gyártás és a beruházás lokalizációtól kezdődően, a munkaerő biztosítás, a vállalatstruktúra elemei, az ipari és mérnöki tervezés, a termelési folyamatok, beszállítói háttér kialakításán át, a szállítási, kormányzati támogatási és kapcsolódó területeken.

Banki és Pénzügyi szektor

Gyakorlatunk kiterjed a vállalatfelvásárlások finanszírozásának és lebonyolításának jogi kérdéseire, társasági átalakulások jogi kérdéseinek megoldására, továbbá pénzügyi jogi ügyletek tekintetében jogi átvilágításra és peres ügyek lebonyolítására.

Energiaipar

Tapasztalatunk felöleli a közműszolgáltatást nyújtó intézmények teljes spektrumát, a gázszolgáltatóktól a megújuló energia-forrásokat is lefedő szolgáltatókig, ideértve a vízgazdálkodási és hulladékgazdálkodási tevékenységet folytató szervezeteket is.

Építőipar

Az építőiparral kapcsolatos tapasztalatunk kiterjed összetett építési szerződések kidolgozására, valamint építőipari projektek fenntartási és hasznosítási kérdéseire. Továbbá ide sorolhatók még az építőipari termékek gyártásával kapcsolatos, tervezési, valamint versenyjogi kérdések is.

ingatlan

Irodánk széleskörű tapasztalattal rendelkezik ingatlanjogi kérdések terén az egyszerű ingatlan adásvételi szerződésektől, a hasznosítási szerződéseken keresztül, a jelzálogjogi kérdésekig.

Kereskedelem és fogyasztói termékek

Gyakorlatunk kiterjed a hazai és nemzetközi kereskedelemben felmerülő jogi kérdések rendezésére. Vállaljuk összetett – akár határokon átívelő, több nyelvű – üzleti szerződések elkészítését és átvilágítását. Ezen felül átfogó tapasztalatokkal rendelkezünk új termékek és szolgáltatások forgalomba hozásával kapcsolatban, valamint a tisztességes piaci verseny követelményeinek és a kereskedelmi szabályoknak való megfeleléssel kapcsolatban – különös tekintettel a hazai és európai fogyasztóvédelmi és verseny szabályokra. Továbbá kiterjedt védjegy és szabadalmi jogi szolgáltatásokat nyújtunk.

Környezetvédelem

A XXI. század kiemelt új jogterülete a környezetvédelmi jog. Több európai állam számos intézkedéssel és támogatással segíti elő a környezetkímélő beruházásokat. Ezzel párhuzamosan pedig számos környezetvédelmi szabálynak kell megfelelni az üzleti életben, amely szabályok szigordása és kiszélesítése várható a jövőben.

Kiadói tevékenység és szórakoztató ipar

Irodánk sok éves tapasztalattal rendelkezik a szellemi alkotásokhoz fűződő szabályozás terén. Széleskörű szolgáltatásokat nyújtunk mind alkotóknak, mind hasznosítóknak – különös tekintettel a kiadói szerződésekre és egyes más felhasználási szerződésekre.

Vegyipar és gyógyszeripar, egészségügy

Jogi szolgálttásokat nyújtunk gyógyszeripari termékek gyártásának, forgalmazásának engedélyeztetésével, gyógyszeripari beruházásokkal, továbbá a biztonsági és egészségügyi előírásokkal kapcsolatban.

Beszállítói szektor

Különös hangsúlyt fektetünk a beszállítói ágazati megbízóinkra, akiket tevékenységeik során a vevőik, alapanyagszállítóik, alvállalkozóik, együttműködő vállalkozásaik esetében a legbiztonságosabb jogi mechanizmusok