Rólunk

Ismerjen meg minket!

Személyes értékeink, szakmai céljainkká válnak és elkötelezetté erősítenek minket. Ragaszkodunk a kiemelkedő teljesítmény igényéhez. Hisszük, hogy a jog számtalan élethelyzet színes arca, a bölcsesség és a kitartás eszköze.

A Kelecsényi Ügyvédi Iroda előnye a magánszemélyek közötti gazdasági, és a vállalatok, társaságok üzleti folyamataira vetített, analitikus, rendszerező, mélységi elemző, magas minőségű, átfogó jogi szolgáltatásokban rejlik. A gazdasági társaságok szerkezetét, működését, üzleti, döntési folyamatait számos jogterületen átölelő, alacsony kockázatú működés szemléletű, komplex vagy eseti jogi szolgáltatásokat nyújtunk. Magánszemély ügyfeleink részére több jogágban teljesítünk megbízásokat. Rendkívüli hangsúlyt fektetünk a gyors válaszadásra, az akár azonnali személyes és 

online elérhetőségre, a vállalatszervezetbe integrált, in- house típusú jelenlétünk magas minőségére. Angol, német, magyar jogi, üzleti nyelvismeret alkalmazása mellett, kiváló ár-érték arányú jogi szolgáltatási csomagokat és díjakat biztosítunk. Kollégáink számos tudományos fokozattal, jogi egyetemi oktatói, kutatói, előadói, nemzetközi, hazai üzleti és vezetői tapasztalattal, adatvédelmi felelős végzetséggel, compliance officer gyakorlattal, gazdaság szemlélettel ötvözött polgári jogi és gazdasági büntetőjogi jogi gyakorlattal rendelkeznek.

Dr. Kelecsényi Beáta Réka

Irodavezető

Dr. Kelecsényi Beáta Réka 2000-ben az Eötvös Lóránt Tudományegyetem Jogi Karán szerzett diplomát. Társasági és versenyjogi szakjogászi tudományos fokozatokkal rendelkezik. Szakterületei közé tartozik a szerződések joga, társasági és versenyjog, ingatlanjog a peres eljárások joga, családjog. Számos hazai és nemzetközi közép és nagyvállalat jogi képviseletét látja el.  Szakmai nyelvismerete az angol.

Dr. Mohácsi Mihály

Partner
Dr. Mohácsi Mihály a Szegedi Tudományegyetem Jogi Karán szerezett diplomát, ahol 2016-2019 között az Összehasonlító Jogi és Jogelméleti Intézet angol-magyar nyelvű oktatója, a nemzetközi kapcsolatok és a jogi LLM. oktatás-szervezés felelőse, nemzetközi gazdasági jogi konferenciák előadója. 2021-ben PhD abszolutóriumot szerzett, a Budapesti Corvinus Egyetem közgazdász hallgatója (2021-2022).

Több éves nemzetközi vállalatvezetői és gazdasági tapasztalatokat rendelkezik. Specializációja a gazdasági társaságok, vállalatok számos jogterületet átfogó működésének jogi aspektusú biztosítása, kockázat csökkentés, a belső folyamatok kontrollja, a gazdasági folyamatok működésének komplex biztosítása. Több éves tapasztalattal rendelkezik gazdasági büntetőjog, compliance, adatvédelem, whistleblowing területeken is. Angol, német jogi és üzleti nyelvismerettel rendelkezik.