Keresés
Close this search box.

Rólunk

Ismerjen meg minket!

Személyes értékeink, szakmai céljainkká válnak és elkötelezetté erősítenek minket. Ragaszkodunk a kiemelkedő teljesítmény igényéhez. Hisszük, hogy a jog számtalan élethelyzet színes arca, a bölcsesség és a kitartás eszköze.

A Kelecsényi Ügyvédi Iroda előnye a magánszemélyek közötti gazdasági, és a vállalatok, társaságok üzleti folyamataira vetített, analitikus, rendszerező, mélységi elemző, magas minőségű, átfogó jogi szolgáltatásokban rejlik. A gazdasági társaságok szerkezetét, működését, üzleti, döntési folyamatait számos jogterületen átölelő, alacsony kockázatú működés szemléletű, komplex vagy eseti jogi szolgáltatásokat nyújtunk. Magánszemély ügyfeleink részére több jogágban teljesítünk megbízásokat. Rendkívüli hangsúlyt fektetünk a gyors válaszadásra, az akár azonnali személyes és 

online elérhetőségre, a vállalatszervezetbe integrált, in- house típusú jelenlétünk magas minőségére. Angol, német, magyar jogi, üzleti nyelvismeret alkalmazása mellett, kiváló ár-érték arányú jogi szolgáltatási csomagokat és díjakat biztosítunk. Kollégáink számos tudományos fokozattal, jogi egyetemi oktatói, kutatói, előadói, nemzetközi, hazai üzleti és vezetői tapasztalattal, adatvédelmi felelős végzetséggel, compliance officer gyakorlattal, gazdaság szemlélettel ötvözött polgári jogi és gazdasági büntetőjogi jogi gyakorlattal rendelkeznek.